De zomerbestellijst voor Lease a Tree is uit!

De zomerbestellijst voor Lease a Tree is uit! We hebben o.a. nog aalbessen en appelbessen, met verschillende kruiden die eronder horen. Voor 8 Euro heb je al een eetbare struik die je later weer in mag ruilen, of met een naambordje in het toekomstige voedselbuurtbos kan planten. Voor 13 Euro heb je al een set met een struik en twee soorten onderbeplanting. Wil je meer, of iets anders? Laat het ons weten!

 

Binnenkort komt ook de winterbestellijst voor Lease a Tree uit, de keuze zal dan veel groter zijn. Daarmee kan je bijvoorbeeld ook oude fruitboomrassen bestellen. Als je ze voor september bestelt, krijg je ze geleverd in de herfst, in een kant en klare combinatiezak, of als een set die je zelf in de volle grond kan zetten.

 

rode aalbes

 

 

 

 

 

5 thoughts on “De zomerbestellijst voor Lease a Tree is uit!

  1. Super tof project. Ik wil graag op de hoogte blijven en in het najaar misschien een boom leasen. Mag ik die trouwens ook houden?

    1. Dank! En je mag hem houden, als je dat liever wil. Heb je je aangemeld voor de nieuwsbrief? Je kan ons ook volgen op Facebook, dan hoor je vanzelf wanneer de herfstbestellijst uit is. Handig als je al laat weten welke boom je wil, als je evt. al een specifiek soort in gedachten hebt, dan houden we daar rekening mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *